Eksempler på ansigtsmaling

Vi sætter farve
på både fest og hverdag

Vi elsker børn! Og børn elsker ansigtsmaling! Derfor er det muligt at booke os til at lave ansigtsmaling. Spiderman, enhjørninger, sommerfugle, drager – vi kan male det hele og lidt mere til!

Faktisk sætter ikke engang fantasien grænser for, hvad vi kan lave af forskelligt ansigtsmaling.

Bemærk at prisen kan være ændret i visse sæsoner og helligdage, samt ved bestillinger der er sent ude, da det kan kræve en del omrokeringer.

Det er muligt at hyre os til et arrangement både som privat og som erhverv. Vi tager blandt andet ud til børnefødselsdage, privatfester, firmafester, sminke af folk inden fester, arrangementer på museer og til butiksåbninger og open by nights. Så har du eventet, har vi ansigtsmalingen! Er der et specielt tema for festen eller eventet, designer vi gerne noget, som passer til det.


Sminke til temafesten, fastelavn eller halloween

Er du inviteret til en kostumefest og er du stålsat på at vinde konkurrencen for bedste udklædning, så forvandler vi dit ansigt til netop det, der passer til dit kostume.

Dette gælder for alle slags temafester inklusive halloween og fastelavn, hvor vi forvandler dig til alt fra en flot tiger eller en sød kat til et sugar skull eller en klam zombie.

Sæt farver på børnefødselsdagen med ansigtsmaling

Fest og farver skal der til, når de kære små har fødselsdag. Derfor kører vi ud og laver ansigtsmaling på børn til børnefødselsdage. Vi tager vores specielle sminkekit med masser af farver under armen og møder børnene i øjenhøjde, gerne selv med en enhjørning i panden.

Børnene kan så vælge mellem ti forskellige designs, som favner fra enhjørninger og sommerfugle til Spiderman og tigre.


Zombunny

Mød os!

Indimellem tager vi ud til forskellige events for at male børn og barnlige sjæle. Nogle gange er vi hyret til det og andre gange er det bare, fordi vi har lyst! Det gælder blandt andet markeder, hvor vi om sommeren tager rundt og maler glade børn.

Vi vil gerne hilse på alle vores fans – så kom forbi og bliv malet, når vi er ude til ting. Så kan vi også samtidig få en snak om teknikker, materialer og andet spændende.

 

Var det ikke det, du søgte? Jamen, så tag et kig forbi special effects med blod og klamhed, som vi laver, inden du skal ud årets halloweenfest. Men vi laver også special effects, rekvisitter og masker til fx filmoptagelser og photoshoots. Og ellers skal du bare kontakte os – vi er altid klar på en udfordring!