Eksemplerpå bodypaint

Til maven, gaven eller reklamen!

Bodypaint er i familie med ansigtsmalingen. Her bruger vi bare hele kroppen som lærred til at lave endnu større og smukkere designs.

Det er muligt at hyre os både som privat og som erhverv, hvor vi kan tage ud på location og male. Så har du eventet, hvor der skal bruges bodypaint, har vi malingen til det!

Det kan være alt fra polterabend til reklamefilm, i en musikvideo og promovering med en anderledes og mere kreativ vinkel på tingene. Her hjælper vi gerne med at finde frem til det helt rette take, som passer bedst til produktet eller promoveringen.

Bemærk, at det minimum vil tage tre timer at lave et bodypaint. Undtaget er sminke af gravide, som vil tage minimum to timer.


Bodypaint til den gravide mave

Under bodypaint hører også maling af gravide maver. Det er den perfekte måde at få foreviget den store mave på med masser af farver og kærlighed i forbindelse med et photoshoot.

Vi kan male nærmest alt – lige efter dine ønsker. Det kan være det søde og nuttede eller det mere humoristiske, som passer til den store, runde mave. Dette kan selvfølgelig også være i forbindelse med en temafest, fastelavn eller halloween.

Photoshoot og den kreative reklame

Fantasien sætter ingen grænser! Derfor vil vi også gerne lave bodypaint til fx photoshoots, reklamefilm, musikvideoer eller til hvad du end har af idéer. For os er det sjovt at høre nye og anderledes måder at bruge bodypaint på.

Vi elsker at skulle tænke kreativt, og vi hjælper gerne med at finde det helt rette design, som passer bedst til lige præcis din idé.


Zombunny

Gave eller festligt indslag til polterabend?

Mulighederne er mange, og heldigvis er der næsten ingen begrænsninger, når det gælder bodypaint.

Det er en anderledes gave til ham eller hende, der har alt. Eller et sjovt indslag til en polterabend, hvor ham den meget maskuline brudgom lige skal prøve at mærke en pensels kærlige strøg på kroppen. 

 

Var det ikke det, du søgte? Jamen, så tag et kig forbi ansigtsmaling, hvor vi laver ansigtsmaling til børnefødselsdage og arrangementer, men også sminker dig, inden du skal ud til en temafesten, så du vinder konkurrencen i den bedste udklædning.