ZomBunny udvider – byd velkommen til Sminkeshoppen!

Vi har knoklet og knoklet, og ZomBunny-familien er blevet et medlem rigere.

Fordi vi har så meget erfaring inden for ansigtsmaling, bodypaint og special effects, har vi besluttet at åbne vores helt egen webshop – Sminkeshoppen! Her er det muligt at købe alle vores yndlingsprodukter, som vi selv bruger, når vi laver ting og sager.

På Sminkeshoppen finder du blandt andet:

Til ansigtsmaling har vi altid haft en stor forkærlig for Diamond FX på grund af dens høje pigmentering. Især til ting, hvor der skal bruges sort og hvid, er de bare enestående og dækker med det samme. Desuden er al sminken fra Diamond FX allergivenlig, parfumefri, vegansk og ikke testet på dyr – og det er kun et stort plus!

Til bodypaint – og vores kære airbrush – bruger vi flydende maling fra Senjo Color. Har vi brugt airbrush på live, har der stensikkert været brugt maling fra dette mærke.

Til special effects sminke har vi fået fingrene i alkoholaktiveret sminke fra Mr Dashbo. Det er godt, når sminken skal holde længe og være vandfast. Desuden er det vegansk og ikke testet på dyr.

Og sidst men overhovedet ikke mindst – vi har fået fingrene i vores helt eget mærke af latex og blod! Det er vi ret stolte af, og vi håber, at I tager godt imod vores mærke. Målet er, at det skal være et kvalitetsstempel, når et produkt kommer fra Sminkeshoppen.

Latex og blod fra Sminkeshoppen
Til højre latex og til venstre blod. Begge i 100 ml. Halloween bliver SÅ god i år!

Ud over produkternes høje kvalitet går vi også meget op i, at de er allergivenlige, parfumefri, veganske og ikke testet på dyr. Derfor kan man ved al sminken se, hvilke af de kriterier de opfylder.

Vi håber, at I vil tage godt imod det nye skud på stammen! Det er også muligt at følge Sminkeshoppen på Facebook.