Yay, vi har fået ny hjemmeside!

Tadaaaa! ZomBunnys nye hjemmeside er endelig færdig! Efter nogle ugers hårdt og intensivt arbejde er den endelig blevet færdig. Og hvis vi selv skal sige det, er den ret så fantastisk! Vi nævner lige kort her, hvad der er af nye ting på siden, som er markant anderledes end den gamle. Derfor har vi nu mere fokus på alle de forskellige ting, som vi kan lave.

Overskuelighed

Vi har fået den delt op i kategorier, så det er lettere at se, hvilke ting vi tilbyder at kunne lave. Vores tre hovedområder er ansigtsmaling, bodypaint og special effects, og hvert emne er så inddelt i underemner. Her er det muligt at se eksempler på ting, som vi har lavet gennem tidens løb.

Booking

Som noget nyt er det nu også muligt at booke sminkører, hvis du står og skal bruge en eller flere til en fødselsdag, event eller måske inden temafesten. Der er mange muligheder, og vi er altid lydhøre over for nye og spændende projekter. Så du skal endelig ikke tøve med at booke eller kontakte os.

Blog

Endnu en ny ting på siden er denne blog. Vi vil løbende poste tutorials af det, vi laver, komme med opdateringer om, hvor man kan møde os og komme med vores tanker om forskellige ting inden for sminkeverdenen. Det kan være alt fra småprojekter, som vi går og tuller lidt rundt med, til når vi er ude til forskellige events.

Vores drøm er med tiden også at kunne komme til at lave forskellige vejledninger og tests af de produkter, som vi bruger. Herunder også sammenligninger af forskellige mærker. Det kunne fx være hvilket mærke blod, der er bedst til de forskellige stadier af blod. Dette vil være på baggrund af inputs fra vores følgere.

Vi håber, at I vil tage godt imod ZomBunnys nye hjemmeside!