0

Ingen varer i kurven.

Hej. Vi er ZomBunny Studio!

Vi kan hjælpe med alt lige fra børnefødselsdag til filmsminke og effekter. Interesseret? Det forstår vi godt.

Hvem er vi?

Et professionelt sminkestudie med humor som grundkerne

ZomBunny er et kreativt studie grundlagt i 2016, som hovedsageligt arbejder med ansigtsmaling, bodypaint og special effects. Det er alt fra de sødeste snemænd og pæne landskaber til skræmmende dæmoner og zombiekaniner.
I skrivende stund består sminkeholdet af Nikita, Ariel og Stine, som svinger penslen og maler på alt og alle, hvis de kan slippe af sted med det.

Har du brug for sminke eller special effects til et arrangement? Så er du landet det helt rette sted. Vi laver alt inden for sminke, og vi kan blandt andet tilbyde:

  • Ansigtmaling til børn og barnlige sjæle. Vi tager ud til børnefødselsdage og børnearrangementer og forvandler dem til alt fra magiske enhjørninge til farlige tigre. Har arrangementet et bestemt tema fx pirater eller 70’erne, sørger vi for at øve det. Intet emne er for underligt, og vi maler alt.
  • Special effects til film og photoshoots. Hvis du står og skal bruge nogle fede special effects, klarer vi også det i et snuptag.
  • Bodypaint inden for alverdens emner, og vi har god øvelse i det fra vores liveshows.
  • Alt det løse … Vi begrænser os ikke, så hvis du har en idé til noget vildt og fedt, så hiv endelig fat i os, så vi kan finde ud af noget.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, via mail på info@zombunny.com eller på vores Facebook-side.

Bag os har vi også en masse skønne frivillige, vores ZomBunnies, som altid er klar til at hjælpe, når der skal bygges ting og sager eller bare har lyst til at hygge med os.

SE OS LIVE