Special effects

Når det skal være realistisk - eller uhyggeligt!

Special effects – det bruges i filmens verden til at få noget til at udgive sig for at være noget, det ikke er. Vi elsker det!

Både det klamme og uhyggelige, men også det realistiske, hvor man bliver helt i tvivl om, hvorvidt det faktisk er et ægte sår.

En tredje ting er de mere fantasifulde kreationer, som ikke nødvendigvis er skræmmende, men kræver en god og stor viden om proteser. Indimellem kræver en bestemt karakter til et cosplay det. Andre gange har man jo bare lyst til at være en alien.


Special effects til halloween

Halloween er højsæson for uhygge – og det samme gælder for uhyggelig kostumer og sminke!

Hvis er du stålsat på at vinde konkurrencen for den bedst udklædte til årets uhyggelige halloweenfest, er du i gode hænder hos os. Vi kan forvandle dig til lige, hvad du ønsker inden for horrorgenren. Vi gør det gerne, inden du skal til en fest og skræmme alle de andre gæster.

Film og photoshoots

Special effects er ikke kun blod, splatter og uhyggelige ting. Det er også at kunne efterligne den virkelige verden med sminke til fx blå mærker og sår, men også protester. 

Derfor er det også muligt at booke os til at lave special effects makeup til filmoptagelser. Det kan være, at en medvirkende skal se dødeligt syg ud, have nogle realistiske sår efter en ulykke eller noget helt tredje.


Zombunny

Proteser, rekvisitter og masker

Proteser er en vigtig del af special effects, når det drejer sig om at forvandlet en person til noget helt andet. Derfor leger vi ofte med proteser, når vi laver nye looks. 

Ud over proteser er rekvisitter og masker noget nyt, som vi er begyndt at lege med. Det er sket, efter en af vores sminkører i special effects har været på kursus. Hun fik en masse ny viden med sig hjem i bagagen. Siden har hun været helt vild efter at lave nye og spændende ting. Derfor er hun helt sikkert klar til at fremstille rekvisitter og masker, som dækker dine behov.

 

Var det ikke det, du søgte? Jamen, så tag et kig forbi bodypaint. Her laver vi blandt andet full bodypaint til reklamefilm og photoshoots og sminke af baby bumps til det evige minde.