Så frygteligt uhyggeligt med masser af blod og klamhed!

Uhyggelige halloween

Oktober måned er lig med halloween og dermed højsæson for uhygge. Det er mørkt, koldt og gyseligt – og nøj, hvor vi dog elsker det!

Vi hjælper dig gerne, hvis du er blevet inviteret til årets halloween-fest, og du bare SKAL vinde konkurrencen for den bedste og mest gennemførte udklædning.

Vi garanterer ikke, at du vinder – men det skulle da være utroligt, hvis nogen skulle dukke op i et bedre kostume! Det gør vi ved at finde en masse special effects-grej frem og have blod i litervis. Så forvandler vi dig lige til det, som du ønsker inden for horrorgenren, som du ønsker.

Halloween er en af vores højsæsoner, og det betyder, at vi har kamptravlt i hele oktober måned. Derfor er det en god idé at booke os i god tid, så du er sikker på, at vi har tid til at forvandle dig til klamheden selv.

Mød os på uhyggelig vis

I slutningen af september og hele oktober måned er der rig mulighed for at støde ind i os. Den 28. september 2019 pakker vi special effects-kufferten og tager med til Skrækfest på Borgernes Hus i Odense.

Her kan du møde os til en snak om teknikker, materialer, anbefalinger af materialer og en masse gys og gru.

I 2018 deltog vi i Skrækfest i samarbejde med Haunted Park – og det var en massiv succes! Her stod vi for sminken af Haunted Parks skræmmere, som man kunne møde i bibliotekskælderens mørke gange.

Og når vi nu er ved emnet, så finder du os i det meste af oktober i Haunted Park som frivillige.

Priser

Det er altid svært for os at give en præcis pris, medmindre vi ved hvad der skal laves.
Vi baserer alle vores looks på arbejdstid og materialer. Som udgangspunkt vil én time inkl. materiale koster 500 kr. (medmindre at der skal laves effekter af silikone eller lign.).

Du har mulighed for enten at blive sminket i et af vores studier (enten i Middelfart eller Langeskov).
Ønsker du hellere at blive sminket hjemme i trygge rammer vil transporten koste 3,50 kr. pr km. (iht. statens takster)

Er det lige i overkanten med alt det blod og uhygge? Så hop forbi vores side med halloween og fastelavn, som har fokus på ansigtsmalingen.