Hvordan fungerer en Mystery Dinner?

1. Du har endelig taget beslutningen om, at du ønsker at sidde med til bords, men hvad nu?

Nu er det blot at vente på, at aftenens vært sender sit bedste bud ud med din invitation. Denne vil typisk ankomme 1 måned før arrangementets start, og du vil blive orienteret om, hvilken dato og hvilket klokkeslæt du kan forvente dens ankomst.
Vi anbefaler, at du er hjemme til at tage imod invitationen, men ellers vil denne blive lagt i postkassen.

I denne invitation står der alt, hvad du har behov for at vide, inden arrangementets start. Hvilket tøj du skal have på, hvilken karakter du kommer til at spille og hvilken rolle din karakter vil have.

Alt i alt, så sørger vi for, at du er klædt godt på til en fantastisk aften – og nu er det blot at vente på, at middagen finder sted.

2. Middagen finder sted

Den store dag er endelig oprundet, og du begynder at kunne mærke stemningen. Din vært har længe gået og forberedt sig på denne dag, men hvad kan du så forvente?

Arrangementet plejer at starte kl. 18.00, og her er det vigtigt, at du er der til tiden. Bemærk, at tidspunktet for arrangementet står på din billet.

Når du så dukker op, er det vigtigt, at du allerede fra ankomsten hopper ind i rollen. Fra nu af er der ikke noget der hedder “Hr. og fru Jensen” – medmindre dette selvfølgelig er den rolle, du har fået tildelt.

Det er vigtigt, at du lever dig ind i showet og er en del af eventyret – ellers bliver det en lang aften (og ikke på den gode måde).

Er du klar til at sidde til bord med en masse andre krimiglade tosser?

White abstract geometric artwork from Dresden, Germany